perjantai 25. kesäkuuta 2010

Jussi


Aurinkoista juhannusaattoa vielä toistaiseksi. Ilmatieteenlaitoksen pilvi- ja sadealue näyttää saavuttavan Itä-Suomen iltapäivällä. Nyt takapihan terassille nauttimaan auringosta ja lämmöstä. Juhannusohjelmassa pakkaamista, ONT:ia, töitä ja ihan himppasen ruoka- ja valkkarinautiskeluja. Jussin jälkeen alkaa armoton kahden viikon kilpajuoksu muuton ja työasioiden suhteen. Yksi iso projekti on töissä ihan selällään ja se pitäisi saada laskentaan ennen kesälomaa! Kesäloma alkaa asuntokaupoilla ja sehän tietää armotonta muuttorumbaa - siivousta vanhassa ja järjestelyjä uudessa. Juniori otti onneksi ikkunan pesu-urakan vanhasta asunnosta ja toivottavasti ottaa uudestakin. Ikkunat ovat uudessa asunnossa ihan likaiset, enkä usko että entinen omistaja siellä enää siivoaa kun asunto on muuten jo tyhjillään. Juniori laskeskeli montako tankillista saa löböä skootteriinsa ikkunan pesupalkalla. Skootteri on ollut kovassa käytössä ja mamma on päässyt helpommalla, kun ei tarvitse enää kyyditä junnua ympäri kaupunkia.


4 kommenttia:

A kirjoitti...

Onpa tuossa yläkuvassa puna-ailakki poikineen, mutta on niitä täälläkin---.

Oikein hyvää Jussi sinullekin Punatulkku Anne :)))

Anonyymi kirjoitti...

Aamu valkeni täälläkin lämpimänä
+15 ja pilvisenä. Sit alkoi tippua pisaroita taivaalta... nyt satelee pikkuhiljaa...

Keskikesän juhannusjuhlaa sinne.
Yritä nyt hetken hengähtää...

Punatulkku kirjoitti...

Kiitoksia juhannuksen toivotuksista!
Kyllä muutama hetki jää ihan omaa aikaakin. Mutta nyt kun on fiilistä, täytyy painaa. Kahden viikon päästä on sitten muuttorumba edessä.

vicky razai set kirjoitti...

Aurinkoista juhannusaattoa vielä toistaiseksi. Ilmatieteenlaitoksen pilvi- ja sadealue näyttää saavuttavan Itä-Suomen iltapäivällä. Nyt takapihan terassille nauttimaan auringosta ja lämmöstä. Juhannusohjelmassa pakkaamista,limelight winter collection stitched
limelight stitched winter collection 2020