perjantai 15. tammikuuta 2010

Hamstraus



Joku käsittämätön himo saa minut hamstraamaan kirjoja. Olen aivan tykästynyt kirjoihin. Himoitsen etukäteen, että pääsisin lukemaan ja uppoutumaan kirjojen sisältöihin. Nytkin kirjahyllyssä odottaa tänään hankittujen kirjojen lisäksi viisi lukematonta kirjaa. Työn, lukemisen ja tutkimisen alla on tällä hetkellä lisäksi kaksi kirjaa. Niistä on päästävä eroon tämän viikonlopun aikana tekemällä se viimeinen kirjatehtävä loppuun.






3 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

"Lukeminen kannattaa aina", sanoi jo entinen mainoskin :-) Meillä on aina ostettu paljon kirjoja ja muistan hyvin ne 70-luvun kirja-alet, kun kotiin kannettiin alennusmyyntikatalookit ja täytettiin etukäteistilauskuponkeja.

Minulla on vielä suurin osa vanhoista lastenkirjoistanikin tallessa - mukavaa lisää muuttokuormaan ja ne ovatkin muuttaneet jo Suomesta Hollantiin ja Italiaan. Vähitellen sieltä alkaa löytyä pojalle luettavaa: Pekka Töpöhäntiä, vanhoja satukirjoja jne. Neiti Etsivät, Dana-tytöt ym. eivät ehkä välttämättä iske poikaan aikanaan. ;-)

Aili-mummo kirjoitti...

Vaikeaa se on meillä kirjafriikeillä. Kirja-alepöytien ohitse en pääse kuin tuntien jälkeen, melkein jokaista kirjaa on hiplattava.

Mutta onneksi on näitä alemyyntejä, niin pienituloinenkin voi ostaa kirjoja vuodessa aika monta...

Punatulkku kirjoitti...

Perheenäiti:
Omat Viisikot on kyllä muuttojen myötä hävinneet, harmi. Mutta nyt kun tyhjennettiin juniorin lasten kirjoja, niin esim. Mauri Kunnaksen kirjat siirtyivät minun hyllyyn. Ja varmaan jos juniorilla on joskus lapsia, kirjat kulkeutuvat hänen lapsilleen.
Aili-mummo:
Minun on aina Isossa Myyssä käydessäni käytävä hiplaamassa kirjoja ja aika usein sieltä jotain tarttuukin mukaan. Samoin tilaan pokkareita netin kautta, kun ne tulevat postin mukana postilaatikkoon. Ja nämä massiiviset kirja ALE:t ihanuutta ;))