sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Eilen, tänään ja ensi viikolla...


Tänä aamuna maisema meillä näytti aika talviselta eli oli ihan oikea aika eilen haravoida lehdet maasta. Tänään se olisi ollut jo liian myöhäistä.
Eilen ja tänään olen ahkeroinut opinnäytetyön kimpussa ja kirjoitettua tekstiä alkaa olla valmiina parikymmentä sivua. Siinä on oikeastaan vain johdanto ja taustat. Itse tutkimuksellinen osio puuttuu kokonaan. Nyt pitäisi saada päässä muhinut idea jotenkin käytäntöön. Jos laitan kyselyä kylille, pitäisi kirjeet saada postiin viimeistään marraskuussa. Viime viikolla sain kuulla, että opinnäytetyön sopiva pituus olisi 60 - 80 sivua. Se ei ole mahdoton tehtävä, jos vaan ajatukset tutkimusosiosta pääsevät toteutukseen.
Tänään olin kirjaamassa lentopallopelin ja turpiinhan sieltä tuli. Yksi erä oli oikein kivaa lentopalloa, muut erät täyttä fiaskoa.
Kävin katsomassa yhtä rivitaloasuntoa tässä ihan kiven heiton päässä. Asunnossa on vaan niin äärettömän pienet makuuhuoneet, että meidän on näiden tavaroiden kanssa aivan turha lähteä ahtautumaan sellaiseen. Taidan suosiolla siirtää nämä asumismuutosasiat ensi kevääseen ja kesään. Silloin voidaan katsastaa uutta asuntoa vähän laajemmalta alueelta, kun junnu saa peruskoulun käytyä ja suuntautuu toivottavasti opiskeluissaan keskustaan. Tämä alue on ihan kivaa asuinaluetta, mutta vaihtoehtoja rivitaloasuntotarjonnassa on vain äärettömän vähän.
Ensi viikolla olisi pari oikeaa työpäivää, joiden aikana pitäisi vääntää se viime viikkoinen työvoitto käytäntöön. Tiistaina juhlitaan ihan oikeita eläkeläisjuhlia, joihin otettiin jo aikaisemmin syksyllä harjoituserä. Väänsin juhlaan Kalevala-mittaan tehdyn runon juhlittavalle. Katsotaan uskaltaudunko esittämään sen:))
Torstaina ja perjantaina olisi opiskeluun liittyvät valinnaisaineen ensimmäiset lähipäivät, joita odotan ihan innolla. Vaihtelua arkeen ja taas häämöttäisi lähempänä opiskelujen saattaminen loppusuoralle.
Ai niin, viikolla on myös lääkärissä käyntiä ihan kaksin kappalein, ensin gynegologi ja seuraavana päivänä jälleen kerran ihqu ihana hammaslääkäri.

Ei kommentteja: