maanantai 17. elokuuta 2009

Yksinäinen susi

Nyt tämä hotellin lanagaton ei jaksa tuoda kuvia bloggeriin! Ei tule nyt kuvia, ei, mutta ehkä jossakin vaiheessa.


Tänään ajelin Kuopioon yhden työhankkeen aloituskokoukseen. Keli oli niin syksyinen, että hirvitti. Nytkö se kesä on sitten ohi ja alkaa harmaa, sateinen, pimeä ja pitkä syksy? No, hanke tuli laitettua alulle ja sitten jäin viettämään lomarahavapaata Kuopioon. Kun otti tai antoi työnanatajalle viisi lomarahapäivärahaa, niin sitten sai yhden ylimääräisen lomapäivän, vai mitenkä se nyt menikään?? No kuitenkin tiistai oli se ylimääräinen lomarahavapaapäivä! Tarkoitus ei ollut jäädä viettämään sitä yksinäisenä sutena, mutta kun kusee, niin kusee ja kusee kunnolla ja kusee kaikka ja kusee sitten niin maan perusteelliseti!!!


Mutta yksinäinen susi ei jää sitä suremaan, vaan nautiskelee lomarahavapaastaan täpöllä. Menin Rossoon ja nautiskelin hyvästä ruuasta ja juomasta. Ruuaksi otin Kevyen broilerisalaatin, johon kuului savujuustolla ja aurinkokuivatulla tomaatilla täytettyä broileria, Rosson Caponataa, mangopestokastiketta ja pinjansiemeniä. Viininä nautiskelin Bigi orvietto Classico-valkkaria. Jälkkärinä kahvia ja Piroetta, juustokakkujäätelöä, marinoituja hedelmiä, vanilja-kermavaahtoa, suklaa-puolukka....jotain. Otin kuvat ruuasta ja jälkkäristä ja lisään ne tänne, vaikka ne ovat jotenkin tärähtäneitä, eivätkä tuo esille sitä mitä ne todellisuudessa olivat. Mutta onneksi sain melkein kaikki kirjoitettua ylös P-kuitin takapuolelle ja kopsattua tänne. Extra-jälkkäriksi otin vielä Raparperi-shotin, joka oli tooosi hyvää.


Sitten tulin nautiskelemaan hotellin tarjonnasta ja mikäpä parasta yksinäiselle sudelle, kuin sauna ja uima-allas, ahhhh. Olen muutaman kerran aikaisemmin hehkuttanut kotisaunan ihanuutta ja olihan se hotellinkin sauna tosi hyvä ja antoi sitä saunanautintoa, josta niin tykkään.
Ja ettei reissu menisi ihan vain näkymättömäksi nautinnoksi, niin sainhan minä ostettua itselleni kalliit urheilurintsikat ja urheilualkkarit, joten shoppailukin antoi sitten loppujen lopuksi jotain tyydytystä siihen kusemiseen.


Edit. 18.8. Kotikoneelta onnistui kuvien lisääminen! En laittanut, kuin vinksahtaneen jälkkärikuvan näytille. Mitenkä lie käsi heilahdellut tuossa syöntivaiheessa??

Ei kommentteja: