keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Rippijuhlat

Sunnuntaina erittäin koleassa ja sateisessa säässä vietettiin juniorin rippijuhlaa. Konfirmaatio tapahtui Pyhäselän kirkossa ja juhlat vietettiin Honkavaaran Perinnepihassa. Perinnepihassa oli mahdollisuus tutustua Maaseudun sivistysliiton ITE-näyttelyyn

ja Sinisen tien tsasounaan.


Perinnepihassa saatiin nauttia maukasta kotiruokaa ja jälkiruuaksi oli täytekakkukahvit.

Juniori oli iloinen sukulaisten ja ystävien osallistumisesta juhliin ja erilaisista muistamisista. Mamma ja juniorikin herkistyivät mamman onnittelupuheen aikana. Mamma halusi onnitella junioria lähisuvun edustajien kanssa esitettävillä kahdella laululla, joiden valintaan myös juniori osallistui ja antoi myöntymyksensä. Juhlasta jäivät kauniit muistot!





2 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Hienot paikat rippijuhliin!

Meillä rippijuhlat elokuussa. Just tänä aamuna viimeksi mietin, mitä tarjottavaa... Välillä tuntuu, että vaihtoehtoja on paljon, välillä liian vähän! :-)

Anne kirjoitti...

Kiitos!
Meillä oli porukkaa etempääkin, niin oli ruokatarjoilun kanssa. Itse en ole mikään talousihminen, niin päätin ottaa valmiin paketin. Paikkana tuo oli aivan loistava meidän yli kolmellekymmenelle vieraalle. Kotona tietenkin vieraat olisivat tulleet hieman eri aikaan. Tuolla kaikki sopivat sisään ja pystyi lämmittelemään hyisessä kelissä eikä sadekaan haitannut.