lauantai 6. kesäkuuta 2009

Hups

Eilen iski sellainen fiilis, että olisi hyvä päästää vähän höyryjä pois pääkopasta. Niinpä soittelin kaverille, että voidaanka vähän vapailla. Ja sehän onnistui! Kävin ostamassa evästä ja pönikän valkkaria ja sitten olikin mukavaa turinointia aamupuolelle asti. Enimmät höyryt on päästelty ulos ja voi vähän kevvennetyllä mielellä lähteä työviikkolle. Työviikko oliskin sitten viimeinen ennen neljän viikon kesälomaa. Niin pitkää lomaa en muista koskaan ennen pitäneenikään. Aikataulujen yhteensovittamisen takia joudun kyllä virumaan ainakin yhden kokouksen ensimmäisellä lomaviikolla. Ja toinenki projekti, joka on vastuullani valmistuu kesäkuun loppuun, jotan joudun varmaan ainakin lukemaan siitä tehtävän raportin ja ottamaan siihen kantaa. Mutta katsotaan minkälaiseksi pätkälomaksi loma loppujen lopuksi muodostuu. Lomalla on ainakin jonkin verran duunattava opiskelua eteenpäin.
Se minun uusi, nuori hammaslääkärini soitteli ja halusi ottaa purukalustostani uuden kuvan tarkistaakseen, ettei yhden hampaan juuressa ole tulehdusta tai kystaa. Kolmantena vaihtoehtona on, että edellisessä kuvauksessa on jäänyt vain joku varjostuma. Mutta haluaa varmistaa tilanteen ottamalla uuden kuvan. Se on edessä ensi lauantaina.
Ensi viikolla on kaksi kokousta liittyen seurahommiin. Laitetaan pystyyn juhlatoimikunta valmistelemaan seuran ensi keväänä olevia synttäreitä. Ja tilinpäätöskin pitää sinetöidä ensin johtokunnassa ja sitten vuosikokouksessa.
Kutsut juniorin rippijuhliin lähtivät viime viikolla ja vastauksia osallistumisesta odotellaan juhannukseen mennessä.


Ei kommentteja: