lauantai 21. maaliskuuta 2009

Perjantai - lauantai

Perjantaina tehtiin jälleen kerran talkoita juniorin säbäjoukkueelle Puna Mustalla. Ja jälleen kerran oli vuorossa teepussien liimaus aikakauslehden sivulla olleeseen teemainokseen. Pitkin viikkoa tuli juniorin kännyyn ja omaan s-postiini viestejä, että nyt vanhemmat teepussitalkoisiin. Onneksi oltiin aikaisemmin puhuttu yhden juniorin joukkueessa pelaavan pojan äidin kanssa, että mentäisiin seuraaviin talkoisiin yhdessä. No tämä äiti soitti ja sovittiin että mennään perjantai-iltana. Lisäksi äiti otti mukaansa kaksi tytärtään, onneksi. Tehtiin sitten säpäkästi liukuhihnatyötä ja saatiinkin tosi paljon aikaiseksi. Kahdessa tunnissa liimattiin 1500 kpl teepusseja ja seura sai siitä hyvästä taas 60 €. Hyvä myö!!
Tänään juniorilla on rippikouluun liittyvä koulutuslauantai ja on siellä opiskelemassa rippikoulun sanomaa. Minä olen siivonnut, pessyt pyykkiä, käynyt kaupassa ja ollut karvaisen juniorin kanssa. Nyt on aika taas vähän hengähtää, lukea ja kirjoittaa blogia. Sitten on taas kerättävä ajatuksensa ja ruvettava tekemään opiskelutehtävää Skenaarioperusteisesta strategiatyöskentelyn opintojaksosta. Pääsen ennustajaeukoksi, hih ;))
Minulla alkoi eka kertaa päivystysviikko eilen. Nyt pitää ajatella tekemisiä siihen malliin, että jos lähtö tulee on oltava lähtövalmiina. Päivystyspuhelin on oltava aina mukana ja lähtöön ja asioiden selvittelyyn pitää ainakin varautua.
Blogikuvana molemmille junioireille kaupasta tuotuja herkkuja!


Ei kommentteja: