torstai 12. maaliskuuta 2009

Karseen kaunis torstai


Aivan tajuttoman kaunis keli ulkona - aurinko paistaa ja on pakkasta. Kuva on otettu työhuoneen ikkunasta sälekaihtimet alhaalla ihan tarkoituksella. Oma olotila on kuumeen poistumisen myötä helpompi, mutta mieletön köhä tekee olon aika ajoin tosi hankalaksi. Kävin aamulla koiran kanssa ulkona - molemmilla tuli pakkasen kanssa ongelmia - koiralla jäätyi tassut (piti yhden kerran nostaa hangesta raukka pois, kun itse ei kyennyt) - minä köhin keuhkoni pihalle. Niinpä ulkona ei vitkasteltu, vaan tultiin sisälle lämpimään:(

Huomenna olisi tarkoitus lähteä katsastamaan opiskelutarjonnan toinen päivä. Tänään en mennyt, koska olen vielä sairaslomalla ja köhimistä ei voi estää. Sain palautteen Kestävän kehityksen Port Foliosta - pitäisi tehdä pieniä korjauksia ja loppuessee tämän kuun aikana. Pitää yrittää vääntää ensi viikonloppuna, niin ei jäisi roikkumaan.

Minua jänskättää ja työllistää jonkin verran yksi seuratyöhön liittyvä projekti. Projekti on tosi mielenkiintoinen ja haastava. Toivottavasti saamme kaikki palaset kohdalleen ja projekti toteutuisi. Olen ihan täpöllä mukana ;)))

Työasioita en jaksa ajatelle - ensi viikolla sitten!


Ei kommentteja: