sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Kuvahaaste

Blogeissa kiertää kuvahaaste, johon on mukava vastata. Otin tämän kuvahaasteen Harmittoman sivulta. Omissa kuvatiedostoissa neljännen kansion neljäs kuva osuu viime kesälle. Kansioon olen kerännyt Vaasan asuntomessumatkan 31.7. - 1.8.08 kuvia. Neljäs kuva on otettu aamulla anivarhain, kun ajelen omalla autolla kohti lähtöpaikkaa, josta bussikuljetus lähti kohti Vaasaa. Kuva on näköjään myös postauksessa, jossa kerroin matkasta. Mutta tulkoon toistamiseen nyt blogiini - upea kesäinen auringon nousu ;))


Toisen kuvana esittelen kuudennen kansion kuudennen kuvan, joka on viime vuoden hiihtolomakuva. Käytiin juniorin kanssa laskettelemassa Kolin upeissa maisemissa ja kuva on otettu ankkurihissin ylätasanteelta kohti Pielistä.


Kolmantena kuvana on yhdeksännen kansion yhdeksäs kuva. Kansio on nimetty joulu 08 - kansioksi omissa kuvatiedostoissani ja siinä on kuva karvaisesta juniorista jouluna 2008. Kuvassa karvainen juniori odottaa silmät palaen minun heittävän lumipallon hankeen, jota se sitten agressiivisesti metsästää ;))


Ei kommentteja: