lauantai 24. tammikuuta 2009

Oma koti kullan kallis!


Viikko vierähti piäkaupungissa opiskellen vesien käsittelyä. Koti-ikävä vaivasi harva se ilta. Junioreita oli kauhea ikävä. Yhtenä iltana meinasi mennä pelon puolelle, mutta onneksi takapäivystys pelasi ja juniorillekin saatiin ääni kännyyn päälle ja hänet vastaamaan puhelimeen. Seuraavina pävinä viestittely toimi moitteettomasti ja mamma sai olla rauhassa menettämättä hermojaan kotiasioiden takia.
Ei minusta olisi elämään ja olemaan siellä tungoksessa ja ruuhkassa. Täällä kotona on paljon rauhallisempaa, hiljaisempaa ja muutenkin mukavampaa. Opiskelu ja hotelli sijaitsivat ihan Myyrmäen jätekasan vierellä. Yhtenä iltana kiipesin mäelle ja pohkeet olivat seuraavana päivänä kipeät. Seuraavana iltana kävinkin sitten kuntosalilla ja sitten pohkeet olivat kahta kauheammin kipeät ;))
Reissasin matkat junalla ja molemmilla matkoilla törmäsin vanhempiin insinöörismiehiin, jotka tarjosivat junassa kahvin ja pullan. Tämä tuntemattomampi tapaus olikin sitten aika ihmeellinen! Hänen piti ruveta pätemään jutuillaan, kun kuuli minun työskentelevän samalla alalla. Ihmettelen vaan, kun en omasta mielestäni kilpaile hänenkään kanssa missään sarjassa.
Opiskeluporukka oli lupsakkaa väkeä ja heidän kanssaan oli mukava tutustua, opiskella ja käydä eri kohteissa. Opiskelumaksuun sisältyi täysi ylöspito ruuan suhteen. Eipä tarvinnut iltapaloja, haikailla, kun pumppasi itsensä täyteen päivän mittaan. Viikon aikana tuli nukuttua ihan varastoon asti, kun ei ollut parempaakaan tekemistä. TV:tä tuli tuijoteltua ja muutamaa opiskeluhommaa vietyä eteenpäin.
Reissun aikana tuli tavattua sukulaisia. Ihan nuorimmaisen suvun jälkikasvun näin ekaa kertaa, mukavaa.
Ensi viikko pitäisi vielä kärvistellä stadissa ja sitten palataan taas arkeen.



Ei kommentteja: