lauantai 3. tammikuuta 2009

Nouseva vaaka ja hangen kimallus

Tänään olen tehnyt opiskeluun liittyvästä johtamistaidon kehittämissuunnitelmasta versio ykköstä. Alustava suunnitelma on käynyt läpi ensimmäisen arvion ja hyväksytty kommentein ja lisyspyynnöin. Ja aina kun ajatus ei kulje ja alkaa kyllästyttää, puikkailen blogeissa ja netissä. Yhtä blogia lukiessa kiinnostukseni heräsi ja rupesin goglettamaan nousevaa horoskooppimerkkiäni ja se löytyi täältä.

Nouseva merkki kertoo noin 20% luonteestasi. Sillä on suuri merkitys luonteen tulkinnassa aurinkomerkin ja kuunmerkin ohella. Nousevamerkki katsotaan syntymäpäivän, -ajan ja -paikan mukaan. Pyöristä oma syntymäaikasi puolentunnin tarkkuudella.

Nouseva vaaka


Pukeudutko sävy sävyyn? Onko esteettisyys sinulle erittäin tärkeää niin pukeutumisessa kuin vaikkapa sisustuksessakin? Oletko sosiaalinen, seurallinen ja vuorovaikutuksellinen? Onko sinun vaikea sanoa "ei"? Muun muassa tällaisia asioita voidaan liittää nousevaan Vaakaan. Kauneus, esteettisyys, tyylikkyys, linjakkuus, sävy sävyyn -idea ja sosiaalisuus ovat teemoja, joista nousevan Vaa'an voi tunnistaa. Nousevalle Vaa'alle ihmissuhteet ja erityisesti parisuhde ovat merkityksellisiä; voi hyvin olla, että olet ollut parisuhteessa tai kiinteässä ystävyyssuhteessa läpi elämäsi tai että haaveilet sellaisesta. Koska nouseva Vaaka mielellään tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa, käytöstavat ovat usein moitteettomat ja kohteliaisuus luontevaa. Nousevana Vaakana ottanet muut ihmiset huomioon, näet asioista aina myös toisen puolen ja olet valmis neuvottelemaan tarvittaessa - tosin päättämättömyys voi vaivata aika ajoin…

Pitänee ainakin jonkin verran paikkaansa. Esteettisyys tuossa mittakaavassa ei oikein iske, mutta jossakin määrin kyllä. Päättämättömyys aika ajoin - se ei pidä ollenkaan paikkaansa. Nimittäin olen nopea tekemään päätöksiä ja ne yleensä pitävät -en kadu ja pähkäile niitä jälkikäteen. Mutta muuten luonteen piirteet sattuvat aika hyvin.

Juniori on aika pahalla päällä tänään. Katsoo TV:stä urheilua ja kun kävin äsken kommentoimassa jotakin käski minun häipyä, mutta keräsikin kamansa ja siirtyi omaan huoneeseensa. Minä en pitkään viihdy olohuoneessa, vaan minun tärkein huoneeni on tätä nykyä tämä byro eli toimistoni. Olen äärettömän onnellinen siitä, että meillä on tilaa tässä omakotitalossa ihan liikaakin. Mutta parempi näin, kuin toisin päin. Saa nähdä pystynkö jatkossa pitämään yllä tällaista elintasoa ihan yksin.

Kävin kuvaamassa ulkona olevaa hangen kimallusta, jonka juniori äsken huomasi. Jonkinlaisen käsityksen kuvasta saa. Hanki nimittäin oikeasti kimaltelee ;)))

Ei kommentteja: