lauantai 17. tammikuuta 2009

Meemiä pukkaa

-stjtr- antoi blogissaan luvan kopsata meemi ja niinpä minä tartuin härkää sarvista kopsasin meemin blogiini ja vastaan kysymyksiin.

1. Link to the person who tagged you. / Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Post the rules on your blog. / Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Write six random things about yourself. / Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Tag six people at the end of your post and link to them. / Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

1. Olen kouluttautunut miesvaltaiselle alalle ja työskentelen myös miesvaltaisella alalla. Koskaan en ole mies-työkavereiden kanssa joutunut ns. napit vastakkain, vaan olen pärjännyt miesten kanssa erittäin hyvin (yhtä poikkeusta lukuun ottamatta).
2. Jossain elämän vaiheessa päätin, etten ole riippuvainen kenestäkään toisesta ihmisestä vaan minun on pärjättävä omillani. Tällä hetkellä elän omillani, mutta silti on aika iso toisen ihmisen ikävä.
3. Olen pudottanut viime vuoden aikana n. 18 % painostani. Viime vuonna meni melkein koko garderoopini uusiksi.
4. Olen perfektionisti joissakin asioissa. Se esiintyy sillä lailla etten jätä mitään keskeneräiseksi. Pakerran aloittamani aina loppuun asti ja tosissani.
5. En tykkää ruuan laitosta enkä siivouksesta. Laitan jotakin helppoa/puolivalmisteita/valmiita ruokia ehkä kaksi kertaa viikossa. Imuroin kerran viikossa, mutta perusteellisempaan siivoukseen täytyy tsempata itsensä ihan tosissaan.
6. Haluaisin vielä elämältäni terveyttä, työtä, iloisuutta, positiivisuutta, tasapuolisen parisuhteen, uusia haasteita työssä/opiskeluissa/harrasteissa. En halua jäädä laakereilleni lepäämään, vaan aivoni pitää saada jotain haasteellista tehtävää.

Koska kävin imaisemassa tämän meemin, vaikkakin luvan kanssa, en haasta ketään. Mutta jatkan samalla lailla kuin -stjtr- ja sanon, että meemin voi viedä mennessään ;)))


Ei kommentteja: