sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Kuljetuksia


Viikonloppu oli tosi lyhyt, kun perjantaina kotiuduin vasta yhdeksän jälkeen. Illalla piti tehdä vielä lumityöt karvaisen juniorin ollessa innoissaan mukana touhussa.
Lauantaina aamusta kyyditsin juniorin säbä-turnaukseen ja tulin itse kotiin uunin lämmitykseen, pyykin pesuun, imurointiin, kaupassa käyntiin ja karvaisen juniorin kanssa oleiluun. Karvainen juniori onkin ollut häntäkärpäsenä kaksi päivää. Iltapäivällä kävin katsomassa juniorin toisen pelin ja peli olikin tosi hyvä ja onneksi Pyhis voitti ;))) Sitten tultiin kotiin ja juniori hyvä kun kerkesi istahtaa alas, kun kaveri soitti ja pyysi jääkiekkopeliin ja eikun mamma kyyditsemään pojat peliin. Onneksi ei tarvinnut lähteä enää pois hakemaan, sai ihan rauhassa saunoa.
Sunnuntaina aamupäivällä kävin entisellä työpaikalla hakemassa yhden opuksen ensi viikkoa varten ja kirjoittamassa yhteen sopimukseen allekirjoituksen. Huone näytti tosi autiolta, kun sieltä oli hävinnyt nyt myös kirjoituspöytä! Kävin hörppäämässä päiväkahvit ja jututtamassa huoltisikan pitäjää. Sitten taas juniorin ja hänen kaverinsa kuskaamista luistelemaan. Sain houkuteltua juniorinkin katsomaan naisten säbä-matsia ja tappiohan sieltä TuuU:lle tuli, voi harmi! Nyt laitettiin juniorin kanssa vähän päivällistä, koska hänen täytyy pitää kaksi viikkoa ruokapäiväkirjaa kotsaa varten. Pitäähän siihen vähän äidinkin tsempata. Onneksi siihen ei tarvitse merkata onko ruoka valmista, puolivalmista vai kokonaan itse valmistettua!
Huomenaamuna aikainen herätys ja lähtö junalla kohti stadia.

3 kommenttia:

-stjtr- kirjoitti...

Siehän olet olltu melkein meidän naapurissa! Vai ei ole tsadilaiseksi sinusta. Niin sitä miekin monta vuotta tolkutin, mutta tänne vain jouduin ja viihtynyt olen.

-stjtr- kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Varmaan jos sinne "joutuisi", olisi pakko sopeutua ja sopeutuisikin. Nyt on vaan kaikki siteet ja velvoitteet täällä, niin ei oikein osaa asennoitua. Mutta eihän sitä koskaan tiedä minne elämä kuljettaa ;))