sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Talvinen keli


Saimme viime yönä ensimmäisen kerran tänä talvena hieman valkoista lunta maahan. Aamulenkillä oli ihan erilainen fiilis, kuin monena muuna aamuna viime aikoina. Täällä on satanut toisi paljon vettä viime viikkoina. Kun muutenkin on aina pimeä, kun ulkoilee niin eipä paljon ole ollut ilon aiheita luonnosta ja säästä. Mutta tänään kun maa oli valoinen, niin heti nousi mieliala ainakin oktaavin ;)))

Viikonloppu on mennyt jälleen hujauksessa. Eilen kävin shoppailemassa ja tänään vietän juniorin synttäripäivää pakertaen opiskeluun liittyvää kirjallista tehtävää. Juniori lähti aamulla kaverinsa säbäturnaukseen mukaan. Ostin hänelle lapaset synttärilahjaksi ja jääkaapissa odottaa berliininmunkit, joka taitaa olla aino makea laji, mikä juniorille maistuu. Näin sujuu murrosikäisen synttäripäivä, toisin kuin ennen. Silloin nämä päivät olivat yhtä jännittämistä, hulinaa, syömistä, lahjoja, vieraita jne. jne.

1 kommentti:

Susanna kirjoitti...

Onnee sinne viikonlopun päivänsankarille! Ens lauantaina ollaan luultavasti siellä teidän naapurissa turnauksessa, tulkaahan katsomaan!

Susu