lauantai 1. maaliskuuta 2008

Tulihan se talvi











Ilmatieteenlaitoksen mukaan lumen paksuus täällä Itä-Suomessa on tänään 50 - 75 cm, joten tulihan se talvi vihdoin tännekin. Olemme tottuneet, että talvi tulee hieman aikaisemmin ja kestää pitempään. Otin tänään vertailevia kuvia samoista paikoista kuin olen ottanut aikaisemmin. Yläpuolella ensimmäinen kuva on otettu jouluaattona ja oikealla samasta paikasta otettu kuva tänään 1.3.












Tämä aurinkoinen mutta lumeton kuva on otettu 6.1. ja vertailukuva kuvattuna tänään 1.3. Aurinko paistaa jo paljon ylempää ja kirkkaammin. On mukavaa, kun aamulla lähtee töihin vaille seitsemän, niin päivä on jo valkeamassa. Näin sitä mennään kohti kesää ja kohti valoisuutta tosi vauhdilla. KIVAA ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi mitä lumikuvia, hrrr. Me vietimme eilisen ja tämän päivän puutarhatöissä, t-paidoissa ja sortseissa, tänne Italiaan iski kesä, +22. Vaan eiköhän se tästä vielä viilene moneen kertaan, mutta nyt nautitaan täysillä.

Anonyymi kirjoitti...

Se on niin jännää, että tähän Suomen kesä-talvi vastakohtaan tottuneena, ei osaa oikein elää, jos ei oikeata talvea tule! Mutta kuitenkin sitä odottaa aina sitä kesää, lämpöä ja aurinkoa. Kivaa ,että teillä on jo kesä ja voitte nauttia lämmöstä, auringosta ja niistä puutarhatöistä ;)