sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Tätä päivää

Tämä päivä meni suurimmilta osin ja vähän eilistäkin valmistautuessa ensi viikkoon. Torstaina menemme poikien kanssa vesihygieniakoulutukseen ja -kokeeseen. Ennakkoaineistoa kurssille tuli paksu nivaska. Viikonloppuna piti käydä läpi aineistoa, että on edes vähän valmistautunut aiheeseen. Aihe on erittäin ajankohtainen tapaus "Nokian" tiimoilta. Vesilaitoksen vastaavana voi vain kuvitella tilannetta, mikä Nokialla edelleen vallitsee. Tapaus "Nokian" tiimoilta joudutaan koko maassa selvittämään kaikki kohteet, joissa on vaaraa muiden vesien joutua puhtaan veden verkostoon. Kohteiden läpikäynti tapahtuu terveysviranomaisen kanssa.

Tänään oli myös epätavallinen päivä, koska valmistin meille lounaan. En yleensä puutu kauheasti tuohon ruuan laittoon. Sen verran helppoa ruuan valmistaminen oli, että laitoin vain eilen ostetut valmiiksi maustetut kanan rintafileet uuniin ja kohta perään kasvikset muhimaan myös uuniin. Juniorille laitoin nuudelit tulemaan ja sitten tietty vähän vihanneksia (kurkkua, tomaattia) ja valmista aurinko-salaattia. Siinä oli maittava ja todella runsas lounas a`la Anne tänään sunnuntaina ;)

Keskusteltiin juniorin kanssa vaihtoehdosta lähteä elokuviin tai Riennon peliin ja se ratkesi lentopallon hyväksi. Käytiin katsomassa peli Riento-MuurLe, jossa Riento ylivoimaiseen tapaansa nuiji vastustajan 3-0, eikä vierailla ollut paljon sanaa sanottavana. Ihme on, jos Riento ei ole tänä vuonna mitalitaistossa!?!?!

Ei kommentteja: