lauantai 12. tammikuuta 2008

JET todistukset tulivat!

Perjantain postissa tuli vihdoin konkreettinen päätös kaksi vuotta kestäneelle Johtamisen erikoisammattitutkinto-koulutukselle. Silloin saapuivat todistukset hyväksytyin arvosanoin, YES!!!!
Kunnan oma ryhmä aloitti opiskelut 17 henkilön voimalla, mutta päätökseen koulutuksen sai vain 10 henkilöä.

Onnittelut kaikille opiskelunsa loppuun vieneille työkavereille!

Kahden vuoden aikana on saatu käyttää työpäiviä kolutukseen, mutta kaiken käytännön työn minä ainakin tein vapaa-ajalla. Projektit, organisaation toiminnan ja johtamisen suunnittelu sekä toiminnan johtaminen, käsittelivät omaa työtä ja organisaatiota. Konkreettisia asioita projekteista on viety paperille ja sen jälkeen käytäntöön.

Myös uusi tilanne, jonka kuntaliitos aiheuttaa, antaa projekteille painoarvoa. Tiedottamisen ja johtamisen tärkeys konkretisoituu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Sinulle uudesta saavutuksesta! On se mahtava tunne saada jokin isompi koulutus päätökseen; nimimerkillä kokemusta on :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset vaan onnitteluista. Koulutuksesta saa vielä stipendirahaa 339 €, ihanaa!!! Ne rahat sijoitetaan ihan vain minuun. Laitoin anomuksen heti menemään ja nyt odotellaan malttamattomana. Koruliikkeeseen ois tarkoitus mennä....