sunnuntai 18. marraskuuta 2007

Työn täyteinen viikko takana

Tällä viikolla tuli tehtyä varmaan ennätys työtuntien määrässä. Ylemmältä taholta tuli määräys, että maanantaina ja tiistaina on oltava kuntalaiskuulemistilaisuuksissa, maanantaina Hammaslahdessa ja tiistaina Reijolassa, vastaamassa kuntalaisten esittämiin kysymyksiin kuntaliitosasiasta. Niinpä siellä vierähti molempina iltoina kolme tuntia. Keskiviikkona oli taas kunnanhallituksen kokouksen jälkeen ensi vuoden talousarvion tsekkaus eli työtunteja tuli keskiviikkona seitsemästä iltakahdeksaan eli 13 h. Torstaina oli taasen kunnanvaltuuston kokous, jossa olin mukana. Perjantaina tuntui jo ylellisyydeltä, kun lähti töistä kolmelta viikonlopun viettoon:)
Perjantaina oli juniorin synttäripäivä, jota tosin ei tullut juhlittua kuin hyvällä ruualla ja juomalla ja jälkiruualla. Lupasin juniorille, että varaan ensi sunnuntaiksi 1,5 h keilavuoron, johon hän saa kutsua kavereitaan. Katsotaan jos keilailun jälkeen veisi pojat vaikka limpparille.
Lauantaina piti käydä Kiteellä sukulaisten luona vierailulla. Olen heidän rakennuksien hovisuunnittelija ja -valvoja ja yhden rakennusprojektin asiakirjoja piti täytellä. Sieltä sain lämpimäisiä (riisipyöröjä ja tuoreen leivän) tuliaisiksi. Kiitoksia! Olivat muuten älyttömän hyviä!
Ai niin meinasi unohtua vielä yksi työhomma, jossa lauantaina ennen Kiteelle lähtöä kävin. Meillä oli Reijolassa vanha talo, joka on jäämässä tielinjan alle ja joka kunnan piti hävittää pois. Irrottelimme kohteesta kaikki muovimatot, patterit styroxit ym. materiaalit, jotka voisivat aiheuttaa myrkyllisiä kaasuja, jonka jälkeen palokunta poltti kohteen harjoituskohteena. Yritimme hoitaa projektin hyvin, tiedotimme talon poltosta sanomalehdessä, radiossa ja jakamalla tiedotteet lähialueen talouksiin. Kuulostellaan ensi viikolla, miten ihmiset talon polton kokivat.
Ensi viikolla tulee sitten jokaiselle 18 v. täyttäneelle pyhäselkäläiselle kirje, jossa kysytään mielipidettä kuntaliitokseen. Minäkin saan kirjeen ja voin antaa oman mielipiteeni kuntapäättäjille tiedoksi. Toivottavasti monet kuntalaiset käyttävät mahdollisuuden antaa oma mielipiteensä päättäjille tiedoksi.

Ei kommentteja: