torstai 4. lokakuuta 2007

Mennyttä ja tulevaa

Torstai-ilta ja suht järkevänä bloggaamassa!! Eilen ja tänään oli sellaisia asioita töissä, jotka saivat aivonystyrät suhisemaan. Onneksi on noita erittäin hyviä alaisia, jotka klaaraavat hommat kotiin. Meinaa aina joskus mennä usko siihen, että mitenkä tästäkin asiasta selvitään.
Työntekijät sanoivat tänään, että tehdään homma yöllä, niin siitä ei aiheudu hankaluuksia! KIITOS teille! Toivottavasti homma sujuu hyvin, eikä tule ongelmia.

Sain eilen kirjeen, joka sisälsi mukavia muistoja viime kesältä.
Tällaistakin lajia on tullut harrastettua. Tämä kuva on Pielisjokisoudusta ja joukkueenahan oli Enon apteekin venekunta.

Karelia-soudussa tuli myös harrastettua lajia. Siinä soudettiin etappi Joensuusta Rääkkylään.
Mukavaa hommaa muuten!

Viikonloppuna odottaa taas rakas laji lentopallo. Olemme lähdössä Jyväskylään Homenokka-turnaukseen. Siellä pelattavat pelit ovat kaikki ikämies, ja -nais lentopalloa. Sarjoja on aina 70-vuotiaisiin miehissä ja 65-vuotiaisiin naisissa. Sinne asti jos jaksaisi ja pystyisi harrastamaan lajia!

Maanantaina odottaa sitten tiejuhlat. Olen ollut toisena rakennuttajan edustajana Vt-6 eli Reijolan ohiajotien projektissa ja näissä tiejuhlissa järjestäjänä. Tien tulee avaamaan maakunnan oma liikenneministeri Anu Vehviläinen. Täytynee leikata itselleen muisto nauhasta. Mutta tästä jutusta enemmän ensi viikolla.

Ei kommentteja: