lauantai 15. syyskuuta 2007

Tallinan reissu

Työviikko menikin nopeasti vaikka olikin raskas. Keskiviikkona aamulla klo. 5.00 lähdettiin kohti Helsinkiä ja kuntamarkkinoita. Markkinoilla olin ensimmäistä kertaa ja hieman "pihalla". Tarkoitus oli käydä alan luennoilla, mutta aikataulut ja paikat olivat hakusessa, joten markkinat tuli kierrettyä osastojen muodossa.
Keskiviikkoiltana mentiin Galaxilla Tallinnaan. Linja-auto- ja laivamatkat menivät töitä tehden. Niin työreissuhan tämä olikin!!

Torstaina oli vapaa-aikaa Tallinnassa oloajan. Kävimme vanhassa kaupungissa kävelemässä ja tekemässä pieniä tuliaisostoksia. Juniori sai tuliaiseksi lapaset ja itselleni ostin villasukat. Työpaikalle ostin pienestä suklaapuodista suklaata. Tietenkin tuliaisiin kuului myös laivalta ostetut karkit, suklaat ja Vana Tallin Creamit.
Käytiin myös hunajaolusilla ja syömässä viereisen esitteen Peppersack-nimisessä ravintolassa. Ruoka oli hyvää ja tarjoilu toimi hyvin.

Kotona olin vasta torstain vaihduttua perjantaiksi ja perjantaiaamuna töihin seitsemäksi. Päivä meni jälleen kerran nopeasti ja ilman suurempaa väsymystä.
Oli mukava nähdä työkavereita vähän vapaallakin, vaikka töitä tehtiinkin matka-ajat intensiivisesti.

Ei kommentteja: