maanantai 10. syyskuuta 2007

Maanantain murinoita

Sunnuntai meni nopeasti. Haksahdin tänne blogien lukemiseen ja itse asia, JET-opiskelut, unohtuivat sen siliän tien. Jäin suorastaan koukkuun. Voisiko joku valaista, mikä tekee näistä niiiin kiinnostavia?
No sunnuntaina ehdin kirjoittaa JET-opiskeluuni liittyen Johtamistaitojen kehittämisraporttia muutaman sivun ja tänään siihen pari sivua lisää. Olen käynyt P-K:n Aikuiskoulutuskeskuksen järjestämää Johtamisen erikoisammattitutkintoa melkein kaksi vuotta. JET 11 kurssi muodostuu oman työpaikkani ylemmän ja keskijohdon esimiehistä. Viime joulukuussa suoritettiin I-näyttö ja lokakuun 12. päivänä olisi vuorossa II-näyttö, johon pitäisi tämän viikon aikana saada tekstiä syntymään. Toisena raporttina pitäisi vääntää Kehittämissuunnitelman raportti, joka minun näytössäni käsittelee osastoni viestintää, sen nykyistä toimivuutta ja tulevaisuuden kehittämisnäkymiä, mielenkiintoista. Aiheeseen voisi paneutua vaikka kuinka kauaksi aikaa.
Sunnuntain kruunasi illan lentopallotreenit. Onneksi saimme toisen vuoron sunnuntai-illaksi. Mikä sen joutavampi päivä kuin sunnuntai harjoittaa lentopalloa mukavassa seurassa.
Pelikaveri kyseli vähän ennakoiden olisinko lähdössä lokakuussa Jyväskylässä järjestettävään Homenokka-turnaukseen, jos tarvetta ilmenee. Yes, totta kai lähden mukaan, jos tarvitaan. Tämä kesä olikin mukava turnauskesä heinäkuun alussa olimme Rovaniemellä ja syyskuun alussa Kuopiossa turnauksissa. Savonlinnan perinteinen Linna-Volley jäi tänä vuonna väliin, kun oli ne siskon pojan häät Vihdissä.
Töissä oli tänään taas kerran sellainen päivä, että eipä käynyt aika pitkäksi. Aamulla kävin työmaan alkusessiossa. Työmaa on vanhan saneerausta, joten joutuu varmaan muuttamaan suunnitelmaa ja korkoja ja tekemään vähän säädellen. Aamukahvit join entisen työkaverin luona, joka asuu saneerattavan kadun varrella. Olipa mukava pitkästä aikaa jutella kahvittelun aikana ja kuulla juttuja mihin eläkeläinen ehtiikään, kun jää eläkkeelle.
Loppupäivä menikin sitten talousarvion, lautakunnan listan ja valtuustoseminaariaineiston laadintaan. Neljän aikoihin kävin hakemassa taulut, jotka varasimme serkkuni/kummitätini kanssa viime viikolla käymästä näyttelystä. Saimme valitsemani taulun tuparilahjaksi. Taulun nimi on "Kevättalven variksia" ja sen on maalannut pyhäselkäläinen taiteilija Saara Tikka vuonna 2005. Katselin taulun väritystä ja luulen, että se saa paikakseen minun työhuoneeni seinän.
Tämä viikko tulee olemaan mielenkiintoinen työviikko. Keskiviikkoaamuna lähdemme aikaisin kohti Helsinkiä linja-autolla ensin Kuntamarkkinoille ja sen jälkeen pitämään valtuustoseminaaria Tallinnan laivalle. Bussimatkat ja laivamatkat on varattu seminaarille, johon pitäisi huomenna kerätä aineistoa esitettäväksi.

Ei kommentteja: