sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Ihanaa...


Ihanaa pitkän viikon jälkeen sunnuntaina koitti päivä aurinkoisena ja syksyisenä. Aamulla pitkä lenkki koiran ja miehen kanssa. Aamuyö meni vähän pipariksi, kun Jeppe-koira rupesi yökkäilemään takaovella ja siinä kiireessä en muistanut, että koira pitää laittaa kiinni yöllä, kun sen päästää ulos. Mennä möksötti vaan niska körmyssä kohti pimeää metsää kellon ollessa 4.20.
Hävettää vaan kun se tuohon aikaan kulkee toisten takapihoilla sytyttäen ulkovaloja;( Eihän siinä auttanut kuin jäädä olohuoneen sohvalle puolihorrokseen ja katsella milloin omat ulkovalot syttyvät sen merkiksi, että karkulainen on palannut. No ne syttyivät sitten tasan tunnin päästä klo. 5.20 ja ei kun koira sisälle. Kyllä se taas tiesi tehneensä jotain tosi typerää!!! Möksötti tuolissaan koko aamun eikä tullut kerjäämään aamupalaa, niin kuin normaalisti. No aamulenkki tuli tehtyä ja sitten päivä onkin mennyt lukiessa, postaillessa ja odottaen illan pelisessiota. Kivaa päästä muutaman viikon tauon jälkeen pelaamaan lentopalloa.

Eilen muuten tuli käytyä katsomassa Cup:in peli Uimaharjun Kari - Prihat Enossa. Olipahan vaan aikamoinen peli 2-sarjalaisen ja liiga-joukkueen välillä. Prihat voitti hädin tuskin 3 - 2. Miten se voikaan olla niin vaikeaa tuo yhteispeli. No onhan Prihat joukkueena muuttunut viime kaudesta aika tavalla. Valmentaja oli laittanut viime vuotisen passari-Olgan hakkuriksi ja Olga onnistuikin roolissaan ihan hyvin. Prihat on myös saanut joukkueeseen hyvän liberon, joka on puuttunut jo useampana talvena. No sarja alkaa lokakuussa ja sitten nähdään, mihin tällä joukkueella pystytään. Toivottavasti kuviot saadaan kuntoon ja ei olla liigan heittopussi vaan taistellaan ainakin sarjassa säilymisestä, jos ei muusta. Onnea Prihat sarjapeleihin!!

Ei kommentteja: